petek, 5. december 2008

Tudi to se kdaj zgodi ...

OK, tisti, ki me poznajo, vedo, da od oktobra do nekje 20. decembra ne delujem ravno najbolj normalno, ampak malenkost (ne malenkost ampak na full, fullare) strgano oz. spipano, pa tudi pogovarjati z menoj se je v tem obdobju (o privatnih stvareh, o preprostih stvareh, o žurih) bolj težko. Vzrok? Aja, oooooogromno dela v službi, bolj kot ne so vse zadeve arhivirane v mojem piskru (glavi, lobanji) tako da tu pa tam tudi kaj preskoči.
Danes sem imel za malico fino pečeni svinjski rebrci pa ta vlko žemljo za zraven. Ker med malico tudi razmišljam o tem, kako bodo stvari tekle po tistem, ko bom pojedel, je pač sama tehnika prehranjevanja kr v ozadju. Pa se mi je danes zdelo, da tako bolj na težko režem meso dol s tistih rebrc, ajde, so pač mal bolj suhe, jebi ga, nimam časa zdej o tem študirat, da bi kje najdu kakšne kumarce za zraven, za večjo sočnost. Šele ko sem pojedel do konca, ko sem šel pomit krožnik in pribor, sem ugotovil, da sem rebrce jedel kr z vilco in žlico, zato sm se pa tk jebu z "rezanjem" mesa dol z rebrc ...

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Komentar je vedno dobrodošel !

Skupno število ogledov strani